De allernieuwste versie van ’s werelds meest gebruikte intelligentietest voor kinderen/ jongeren van 6-17 jaar.

De WISC-V-NL is compleet en volledig herzien, vernieuwd en aangepast aan de huidige tijd.

 • Betere aansluiting op de ontwikkeling van uw kind.
 • Verbeterde toepasbaarheid voor ieder kind.
 • Interessanter en uitdagender voor kinderen.
 • Uitgebreid profiel.
 • Geen wachttijd.
 • Testrapport binnen 1½ week.

In het afnemen van de WISC-V ben ik gespecialiseerd. Bij Pearson Academy volg ik de opleidingen op dit vakgebied.

Als je wenst, kan het intelligentie-onderzoek ambulant bij u in de thuissituatie afgenomen worden of in mijn praktijkruimte, adres Kerkeland 13, 6651 KN Druten (Gld.).

Het afnemen van het intelligentieonderzoek gaat op volgorde van aanmelding. Er is geen wachttijd tussen de intake en het starten van het onderzoek. Binnen 1½ week ontvang je het testrapport.

Zie voor de tarieven: https://kinderpraktijkhartenkracht.nl/reguliere-zorg/

Heb je een afspraak voor intelligentieonderzoek gemaakt en ben je onverhoopt verhinderd laat dit dan zo spoedig mogelijk weten door de voicemail in te spreken. Ik vraag je begrip voor het feit dat afspraken die niet worden nagekomen of niet 72 uur van tevoren worden geannuleerd in rekening worden gebracht. Zie de algemene voorwaarden.

Daarnaast maak ik gebruik van de RAVEN en de SON-R 2-8.

 

Training

Interactieve training waarbij ik u wegwijs maak met de WISC-V-NL.

Afwisseling tussen 20% theorie en 80% praktijkvoorbeelden.

We evalueren en reflecteren.

Offerte op te vragen.

 

Verhuur WISC-V-NL

Voor intelligentieonderzoek maak ik gebruik van de nieuwe WISC-V-NL. De IQ test is een instrument om met behulp van een individuele testafname de cognitieve capaciteiten van 6:0 jaar tot en met 16:11 jaar in kaart te brengen. De WISC-V-NL is voor verhuur beschikbaar. De IQ test verkeert in nieuwstaat en Kinderpraktijk Hartenkracht hecht er grote waarde aan dit zo te behouden. De werkwijze is als volgt:

 • De WISC-V-NL wordt uitsluitend uitgeleend aan Orthopedagogen Generalisten, Gedragswetenschappers, Behandelcoördinatoren en GZ-psychologen die beschikken over een psychodiagnostische bevoegdheid. Het gehuurde testmateriaal mag niet worden doorgeleend of doorverhuurd. Het is verboden om testmateriaal te kopiëren.
 • De WISC-V-NL kan gehuurd worden. Mits ik aanwezig ben in de wachtruimte of ik neem de WISC-V-NL zelf af op (uw) locatie. U betaalt de huur van de ruimte, het uurtarief van 97,- euro aan de verhuurder naar rato voor de tijd van het testen plus een schappelijke vergoeding van 250,- voor het gebruik van de WISC-V-NL.
 • De verhuurder wacht in de wachtruimte tijdens het testen.
 • U test in Druten of er geldt een tarief van 97,- euro voor reistijd en reiskosten.
 • Prijzen zijn inclusief de koffer met materialen, de handleiding en 1 set testformulieren bestaande uit 3 onderdelen.
 • Bij beschadiging, verlies of diefstal van het testmateriaal zal de schade verhaald worden op de huurder. Bij beschadiging betaal je dat wat er beschadigd is; de kosten hiervan worden opgevraagd bij Pearson Academy. Bij verlies of diefstal, ongeacht de oorzaak, betaal je de gehele kostprijs van de IQ test aan mij.
 • Voorafgaand aan het ophalen van de test vult u een formulier in en wordt er een kopie gemaakt van uw identiteitsbewijs en psychodiagnostische bevoegdheid/ masterdiploma.
 • De IQ test dient persoonlijk opgehaald te worden in Druten. U dient het testmateriaal na de verhuurperiode in Druten weer persoonlijk te overhandigen aan de verhuurder in de wachtruimte. Het testmateriaal wordt niet verzonden en mag ook niet per post worden geretourneerd.
 • De verhuurder tekent voor ontvangst.

Interesse om testmateriaal te huren? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. drs. Diane Brouns Orthopedagoog Generalist en Registerpsycholoog NIP Kinder & Jeugd en praktijkhouder van Kinderpraktijk Hartenkracht.

Ja, ik wil mijn kind getest hebben en de uitgebreide testrapportage binnen 1½ week ontvangen.

Ja, ik meld me aan 0644760625