De allernieuwste versie van ’s werelds meest gebruikte intelligentietest voor kinderen en jongeren van 6-17 jaar.

De WISC-V is compleet en volledig herzien, vernieuwd en aangepast aan de huidige tijd.

 • Betere aansluiting op de ontwikkeling van uw kind.
 • Verbeterde toepasbaarheid voor ieder kind.
 • Interessanter en uitdagender voor kinderen.
 • Uitgebreid profiel.
 • Geen wachttijd.
 • Testrapport binnen 1½ week.

In het afnemen van de WISC-V ben ik gespecialiseerd. Bij Pearson Academy volg ik de opleidingen op dit vakgebied.

Als je wenst, kan ik het IQ onderzoek ambulant bij u in de thuissituatie afnemen of in mijn praktijkruimte in de Doorkijk, Langstuk 2 te Druten.

Het afnemen van het intelligentieonderzoek gaat op volgorde van aanmelding. Er is geen wachttijd tussen de intake en het starten van het onderzoek. Binnen 1½ week ontvang je het testrapport.

 

Verhuur WISC-V

Voor intelligentieonderzoek maak ik gebruik van de nieuwe WISC-V-NL. De IQ test is een instrument om met behulp van een individuele testafname de cognitieve capaciteiten van 6:0 jaar tot en met 16:11 jaar in kaart te brengen. De WISC-V-NL is voor verhuur beschikbaar. De IQ test verkeert in nieuwstaat en Kinderpraktijk Hartenkracht hecht er grote waarde aan dit zo te behouden. De werkwijze is als volgt:

 • De WISC-V kan 3 of 7 dagen gehuurd worden. Indien u de test bijvoorbeeld op maandagmiddag ophaalt in Druten, dient deze op woensdagmiddag uiterlijk op hetzelfde tijdstip te worden teruggebracht in Druten. Voor elke dag vertraging wat betreft retournering, wordt een prijs van 60 euro gerekend.
 • Huurprijs is 180 euro voor 3 dagen, 250 euro voor 7 dagen; de prijzen zijn BTW vrijgesteld.
 • Prijzen zijn inclusief de koffer met materialen, de handleiding en 1 set testformulieren bestaande uit 3 onderdelen.
 • De WISC-V wordt uitsluitend uitgeleend aan Orthopedagogen, Gedragswetenschappers, Behandelcoördinatoren en GZ-psychologen die beschikken over een psychodiagnostische bevoegdheid. Het gehuurde testmateriaal mag niet worden doorgeleend of doorverhuurd. Het is niet toegestaan om testmateriaal te kopiëren.
 • Bij beschadiging, verlies of diefstal van het testmateriaal zal de schade verhaald worden op de huurder. Bij beschadiging betaal je dat wat er beschadigd is; de kosten hiervan worden opgevraagd bij Pearson Academy. Bij verlies of diefstal, ongeacht de oorzaak, betaal je de gehele kostprijs van de IQ test aan mij.
 • Voorafgaand aan het ophalen van de IQ test vult u een formulier in en dient u uw paspoort of identiteitskaart aan te leveren, die bij terugkomst gelijk teruggegeven wordt. Na ondertekening van de huurovereenkomst en betaling van de factuur zal het testmateriaal persoonlijk aan u worden overhandigd. Daarnaast wordt bij aanvang van de huurperiode een borgbedrag gevraagd van 500 euro, dat teruggestort zal worden indien het testmateriaal in oorspronkelijke staat ontvangen is.
 • De IQ test dient persoonlijk opgehaald te worden in Druten. U dient het testmateriaal na de verhuurperiode in Druten weer persoonlijk te overhandigen. Het testmateriaal wordt niet verzonden en mag ook niet per post worden geretourneerd. De verhuurder tekent voor ontvangst.

Interesse om testmateriaal te huren? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. drs. Diane Brouns Orthopedagoog en praktijkhouder Kinderpraktijk Hartenkracht.

Ja, ik wil mijn kind getest hebben en de uitgebreide testrapportage binnen 1½ week ontvangen.

Ja, ik meld me aan 0644760625