Minette Kuiper

Een aantal intensieve sessies hebben mij op verschillende vlakken verder geholpen. Door de verschillende methodes die Diane inzet heb ik van alles aangeraakt. Een greep uit: lichaamswerk, oude emoties doorleefd, bewustwording gekregen op thema’s, visualisatie, tijd om te integreren maar ook meteen (praktisch) toepassen. 

Diane werkt to the point, volgt haar intuïtie en heeft daarnaast ruimte om mee te bewegen met wat zich aandient/wat resoneert. Daardoor ontstaat er ruimte in het proces en wordt altijd aangeraakt wat gezien mag worden. 
Marvin

Zeer goed en professioneel geholpen door Diane. Ons kind (9) heeft er erg veel baat bij gehad. Fijne en duidelijke communicatie.

Mireille M.

Hartenkracht,

Soms zijn er momenten of situaties waarvan je denkt ik kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Soms is het gewoon om advies of om een stuk begeleiding of zit je met een hulpvraag. Bij Hartenkracht vind je liefde, begrip en een hart voor mensen door een mens die bewogen wordt door de liefde en waarmee je samen een stapje verder kan gaan. Bij Hartenkracht komt alles echt vanuit het hart en wordt vanuit die bewogenheid ook gewerkt.

Moeder van drie

Diane heeft mij geholpen inzicht te krijgen van een probleem op mijn werk. Zonder dat je het door hebt raakt ze de goede snaar door subtiel door te vragen. Ze geeft je inzicht in het probleem door je het te laten voelen. Dmv de opstellingenmethode. Ik was hier sceptisch en lacherig over. Geloofde niet dat dit ging werken. Echter zonder dat ik er erg in had deed ik precies datgene wat Diane voor ogen had. En ik voelde het ook zo. Daarnaast heeft ze me vragen gesteld over het onderwerp zodat ikzelf het antwoord heb gevonden op het probleem.

Usha U.

‘Diane sprak me meteen al aan toen ik haar telefonisch sprak, vanwege haar empathie. Ik voelde mij op mijn gemak en vertrouwde haar meteen. In de sessies is ze duidelijk, en ze leeft met me mee. Door die veiligheid kan ik mijn meest kwetsbare stukken er durven laten zijn. De sessies hebben daardoor een groot effect. Ik los bij Diane stukken in mijn leven op, zoals problematische familierelaties en alles wat daar bij komt kijken, waarvan ik niet gedacht had dat ik die zou kunnen oplossen. Ik voel mij krachtiger en durf meer mezelf te zijn. Mijn zoon gaat nu ook naar Diane en ik heb er alle vertrouwen in dat hij er ook veel baat bij zal hebben. De opstellingen werken goed door, trauma’s en diepe pijn worden in de sessies met de opstellingen direct benaderd, waardoor het genezingsproces snel verloopt. Diane werkt zonder oordelen en daar voel ik me prettig bij. Ze is professioneel en ervaren; ook dat schept vertrouwen. Ik denk dat andere ouders / gezinnen ook veel baat kunnen hebben bij de hulp van Diane, wat voor problemen er ook spelen. Ik raad haar van harte aan.’

Lieke J.-D. 

Diane is een bevlogen orthopedagoog die klaar staat om mensen in hun kracht te zetten. Ze kan gevoelige snaren op een prettige manier raken, zodat er meer rust ontstaat. Dit zowel fysiek als mentaal. Ze is tevens een erg prettige gesprekspartner.

Sandra

1 avond met jou heeft mij meer gebracht dan 2 jaar gesprekken bij een psycholoog.

Diane heeft mij kennis laten maken met familieopstelling. Het was een hele fijne avond die het een en ander verduidelijkt heeft. Diane zorgde voor een fijne rust en mooie interactie. Als met al een erg fijne en warme ervaring.

Priscilla G. D.

Diane heeft voor mij een familieopstelling gedaan. Ik was erg verrast over het resultaat. Zo herkenbaar. Ze komt voor mij over als een professioneel, oprecht en vriendelijk persoon. Het voelde erg vertrouwd, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Ik heb het gevoel dat ze haar vak met liefde uitoefent!

Anita M.

Ik ken Diane was een warm iemand, die niet alleen kijkt naar de vraag, maar juist naar de vraag achter de persoon!
Kortom je wordt door Diane gezien!

Saskia H. in ‘t V.

Diane is een hartelijke vrouw met veel kennis. Ze benadert je op vriendelijke wijze doch doorziet meteen waar de uitdagingen liggen. Op een directe wijze en met hartelijkheid helpt ze je op weg naar heling en ontwikkeling.

Maureen T.

In de jaren dat ik met Diane werk, heb ik haar leren kennen als een warm persoon en gedegen professional. Diane is als geen ander in staat te opereren in complexe situaties en mensen met elkaar te verbinden. Vanuit haar authentieke betrokkenheid is ze in staat de juiste vragen te stellen, situaties te verhelderen en resultaten te boeken.

Petra K.

Ik ben blij om Diane als collega ondernemer te hebben. Met haar pure blik,humor en eerlijkheid weet ze situaties scherp te analyseren.
Ik herken haar bevlogenheid om haar vak uit te oefenen en de mooie resultaten die ze met familie opstellingen naar voren weet te brengen.

Moeder 

Ervaring met een familieopstelling. Wat ik vooral heb mogen ervaren is: dat hoezeer ik ook heb geprobeerd mijn problemen met mijn verstand op te lossen. De sleutel tot de oplossing in mijn onderbewuste zit. Mijn gevoel. Het heeft me geleerd mijn gevoel te ontdekken en hier meer bewust rekening mee te houden bij het nemen van beslissingen. Dit was voor mij echt een belangrijke stap.

Dewi H.

Ik heb Diane ervaren als een zeer deskundige en betrokken gedragswetenschapper. Ondanks het solistische werk binnen de ambulante hulpverlening zet Diane zich enorm in om korte lijnen te houden met de gezinscoaches en hen te ondersteunen waar nodig. Diane heeft een erg warme persoonlijkheid en straalt veel rust uit, waarmee ze een sfeer van openheid en vertrouwen kan creëren voor zowel de cliënten als de gezinscoaches. Diane kan goed luisteren maar is ook erg direct, waardoor ze in combinatie met haar vele werkervaring waardevolle adviezen geeft ter ondersteuning van de gezinscoaches en ter bevordering van het hulpverleningsproces.

Janneke T.

Sinds enkele maanden is Diane als gedragswetenschapper aanwezig binnen enkele gezinnen waar ik als gezinscoach kom. Diane heeft een erg warme persoonlijkheid. Ze leert mij ‘out of the box’ te denken. Haar zorgzaamheid en geduldigheid siert haar. Geen vraag is te gek, voor alle vragen kun je bij Diane terecht! Dat werkt prettig.

Jos R.

In mijn samenwerking met Diane heb ik gemerkt dat ze bij complexe interactiepatronen direct doorvraagt naar de persoon van de professional. De diepte in, dat vind ik sterk.

Daniëlle T.

Het is fijn samenwerken met Diana, we kunnen samen tot constructieve oplossingen komen, aangaande ons vakgebied. Tijdens onze gesprekken merk ik dat er naar je geluisterd en met je mee gedacht. Erg fijn!

Theo B.

Diane is een mens met veel bezieling en passie. Mensgericht, flexibele kijk op zaken en werkend vanuit een grote betrokkenheid zonder zich te verliezen in casuïstiek. Een echte spiegelaar, de verantwoordelijkheid neerleggen waar deze thuis hoort, bemoedigend en een warm en menselijk analytisch vermogen zijn zichtbare en voelbare talenten. Samen, vertrouwen, veiligheid zijn belangrijke waarden in haar handelen en werken met mensen. Gelardeerd met humor is Diane een echte professional met een groot, warm en oordeelloos hart.

Annie M.

In Diane tref ik steeds een bijzonder prettige collega. Met kennis van zaken, een warme persoonlijkheid en een zeer goed invoelend vermogen weet ze snel aan te sluiten bij zowel cliënt als professional. Door de warme afstemming te combineren met gezonde zakelijkheid is het uitstekend samenwerken.

Collega A.

Diane is attent en integer. (ze doet ook wat ze zegt en komt afspraken na). Gedreven en zichtbaar ondersteund met haar opgedane kennis en professionele onderbouwing. Oprecht, daadkrachtig en ze zegt waar ‘t op staat. In die zijn voel ik dat je jezelf kunt zijn en in alle vrijheid durft te zeggen wat je voelt en denkt. Tot nu toe heb ik de ervaring bij haar van “Het klopt en ‘t past bij wie ze bent.” En dat maakt haar authentiek. Dat voelt als betrouwbaar, oprecht en invoelend persoon. Daarmee voel ik een ‘onvoorwaardelijk houden van haarzelf en daarmee er ook zijn voor een ander. En dat geeft energie! En die komt bij mij over…

Mieke v. B.

In de opleiding familie- en organisatieopstellingen heb ik Diane leren kennen als een zeer bekwame vakvrouw. Het begeleiden van vraagstellers in een opstelling doet ze met een grote zelfverzekerdheid gecombineerd met vanzelfsprekendheid. Ze is scherp, liefdevol, zeer invoelend en bekwaam. Je voelt dat je bij haar in goede handen bent.

Bianca v. H.

Ik heb Diane in korte tijd leren kennen als een zeer integere, betrokken orthopedagoge met een professionele werkhouding. Zij heeft zowel voor leerlingen op school als privé voor onze puberzoon geadviseerd. Onderzoeken vinden in een relatief kort tijdsbestek plaats en de lijnen zijn kort. Zowel naar ouder als kind weet Diane een goede afstemming te creëren. In heldere bewoordingen wordt theorie aan praktijk gekoppeld; altijd met het belang van het kind voor ogen. Diane voelt intuïtief aan waar ze de vinger op de zere plek kan leggen, door moet pakken of juist wat meer afstand moet houden. Dit alles op een respectvolle manier en altijd in overleg met het kind of de ouder/leerkracht. Een prettige bijkomstigheid is dat Diane op locatie komt. Ze observeert, spreekt en werkt met een kind en/of volwassene in diens eigen habitat. Diane houd je als leerkracht/ouder een spiegel voor; het verheldert je blik, niet alleen op de ander maar ook op jezelf. “Gedrag begrijpen is de sleutel tot ouder-kindverbinding en leerkracht-kindverbinding”. Bianca van Hamersveld Interne Begeleider Kc de Samenstroom.

Harry C.

Krachtig gezegd: een fantastische vakvrouw! In gesprekken met ouders en/of opvoeders met de kinderen weet zij door goed te luisteren de juiste oplossing te vinden. Aan de hand daarvan geeft Diane adviezen en aansluitend daaraan wordt een programma opgesteld waarin de scheef gegroeide verhoudingen worden genormaliseerd en teruggebracht in hun normale proporties. Ik ben blij dat ik haar als Directeur Gemeentewerken heb mogen leren kennen. Zij is een zeer betrouwbaar persoon met een enorm geloof in het kind. Juist door haar instelling t.o.v. het kind geeft zij deze zijn of haar eigenwaarde weer terug.

Emily D.

“Diane is een vrouw die heel vrolijk en positief overkomt. Dat is een eerste indruk, maar als je haar beter leert kennen dan is ze dat ook echt. Ze luistert heel goed naar je en geeft graag, indien gevraagd, advies. Daar tegenover staat ze ook open om advies te ontvangen en feedback is ook welkom. Ze is leergierig, wil veel weten en vraagt ook door waar nodig. Met kinderen is ze geduldig, humoristisch en liefdevol. Merkt dingen op en staat voor veel dingen open. Diane is bescheiden, maar als ze ergens voor gaat dan gaat ze er voor!”

Sandy W.

Diane is een ontzettend lief mens. Ze heeft een bepaalde rust over zich heen waardoor je, je gelijk op je gemak voelt bij haar. Behalve dat ze twee goed werkende oren heeft, die eindeloos naar je zullen luisteren. Heeft ze de juiste kennis en ervaring in huis om een professionele mening te kunnen geven. En je bepaalde inzichten te geven, waar je ook echt iets aan hebt.

Ik kan dan ook oprecht zeggen, dat ik het getroffen heb dat ik haar op mijn levensweg ben tegen gekomen. En dat ze ook mij de nodige steun en adviezen heeft gegeven.

Dank je Diane… Je bent een mooi warm mens!!!

Thieu d. B.

Diane, je bent een pracht vakvrouw en moeder. je bent heel begripvol en geduldig. Zo ook oprecht en hartelijk. Ziet in alle mensen zeker iets positiefs. Je kunt ook heel goed alle aandacht geven aan mensen met een luisterend oor voor hun probleem. En zeker met kinderen omgaan is je lust en leven!!

Mark v.d. M.

Diane Brouns is een moeder van drie schatten van kinderen. Hoewel ik haar vrijwel alleen ken vanuit privé, kan ik me niet anders indenken dan dat ze meer dan vakbekwaam is in hetgeen zij zakelijk uitdraagt. Het geduld, de liefde en de compassie voor haar kinderen gecombineerd met haar expertise en levenservaring is naar mijn mening het recept voor de branche waarin ze werkzaam is!

Kristin M.

Diane ist eine liebe Frau. Ich habe sie kennengelernt als ich es am wensten erwartet habe. Diane sieht in dir den menschen der man ist. Sie veruhrteilt keinen vom äusserlichen. Für Sie ist es wichtig das man liebevoll miteiander umgeht, jeden mit Respect behandelt und kind(er) auf platz 1stehen. Auch wenn man selber müde oder krank ist. Eine Mama macht weiter für die Familie. 🙂 Diane strahlt ruhe aus, sodass es gleich auf einen selbst übertragen wird. Sie schafft es auch sich in den anderen sitution einzufühlen, um so zu schauen was es ausgelösst haben kan. Mir hat Diane schon allein geholfen, weil Sie unparteisch ist. Hat für mich gebetet und mich serieus genommen. Diane hat mir gezeigt das es ein friedlichen weg gibt,auch wenn er schwerer scheint. Aber dafür mit sich selber frieden hat. Man sollte seine innere stimme folgen. Hat mir gut getan. Dafür bin ich dankbar. Also wer wehrt drauf legt einen gemeinsamen weg zu finden und in zusammen weiter zu gehen. Sollte sich bei Diane Brouns einen termin machen.

Bertine T.

Diane heeft ons geadviseerd bij onze zoon (op school signaleerden men knelpunten). Wij vonden het heel belangrijk om de door school geïnitieerde werkwijze te toetsen bij een objectieve buitenstaander. Ze heeft ons en onze zoon terug in onze kracht gezet. Geloof in je kind en in de liefde voor je kind. Kenmerkend is haar preventieve en objectieve benadering. Ze is eerlijk in haar adviezen naar ouders, begeleiders, waarbij het belang van het kind te allen tijden voorop staat.

Hasina S.

Diane is een echte professional op haar vakgebied, zij denkt met je mee en luistert heel goed naar je verhaal. Ze is heel geduldig en heeft een groot hart voor kinderen. Diane heeft mij maandenlang met veel liefde en expertise ondersteund mbt mijn tweeling neefjes, geadviseerd en begeleid. Haar begeleiding en kennis heeft ons geholpen om juiste onderwijs te kiezen voor mijn neefjes. We zijn zeer blij dat we Diane om advies vroegen. Bedankt Diane!

Rob Kl.

Diane heb ik leren kennen als een bewogen persoon, een betrokken en deskundige specialiste die zich met hart en ziel inzet voor haar cliënten en er alles aan doet om een aanpak te ontwikkelen die succesvol is. Dit doet ze door goed te kijken en te luisteren naar haar cliënt en diens omgeving om vervolgens in samenspraak een maatwerkoplossing aan te bieden Rob Klaver (trainer/jobcoach)

Anne-Marie Sp.

Diane heb ik leren kennen in een nascholing, Diane werkt heel zorgvuldig, heeft een sterke betrokkenheid tot kinderen en ouders en werkt vanuit het principe dat ieder mens uniek is. In dat proces van worden wie je bent, kunnen vragen voorkomen die bespiegeling nodig hebben. Om richting te geven en verantwoording te nemen voor dat proces, biedt Diane je/ u ondersteuning met hart en ziel.

Saskia H. in ’t V.

Diane Brouns is een zeer capabel Orthopedagoog. Ze heeft een warm en open karakter en dit maakt haar zeer toegankelijk. Ze is een specialist in haar vakgebied en ik kan haar ten zeerste aanbevelen. Ze werkt accuraat, is punctueel en een warm mens. Ik werk graag met haar samen.

Wil je meer informatie over wat Hartenkracht voor jou of je bedrijf kan betekenen neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ook naar de zakelijke mogelijkheden.